Over Ruben
Zijn verhaal
Ruben z'n culinaire reis begon op de gerenommeerde Hotelschool Spermalie in Brugge. Tijdens zijn stage kreeg hij de kans om aan de slag te gaan bij ’t Huis Van Lede, een plek waar hij zich verdiepte in de klassieke keuken en zijn liefde voor traditie en techniek verder groeide.
Na drie leerrijke jaren was Ruben klaar voor een nieuwe uitdaging bij C-Jean in Gent. Daar verfijnde hij zijn stijl en ontwikkelde hij een eigentijdse kijk op gastronomie. Niet lang daarna kreeg hij de unieke kans om mee te bouwen aan de opstart van Brasserie Boulevard in Sint-Martens-Latem.
Sindsdien is Ruben al meer dan 11 jaar een vaste waarde bij restaurant Two Cooks in Velzeke.
In 2024 was het tijd voor een nieuwe stap: zijn eigen verhaal schrijven...
Sinds september 2024 is Ruben actief als freelance chef voor onder andere Ferm, Salons Caipirinha, Skol en Two Cooks — dit keer met een duidelijke missie.
Ruben’s Cooking At… Daarmee brengt hij een culinaire ervaring op restaurantniveau tot bij de mensen thuis. Ook voor al jouw privé- of bedrijfsevents, brengt hij met dezelfde passie gastronomische menu's of verfijnde BBQ's tot op jouw locatie.
Zijn aanpak? Een combinatie van kwaliteit, oog voor detail en passie, Ruben zorgt voor alles, zo kan jij zorgeloos genieten van jouw gelegenheid.
